Rummenigge: Riberyja ne puštamo, Hleb nas ne zanima

BAYERNOV predsjednik Karl-Heinz Rummenigge u utorak je njemačkim novinarima obznanio da se Bavarci neće bez borbe odreći usluga svog najboljeg igrača, francuskog reprezentativca Francka Riberyja.

Tekstovi o mogućem odlasku Riberyja u neki od konkurentskih velikana na europskoj nogometnoj karti u njemačkim, ali i ostalim medijima, već duže vrijeme su – konstanta.

Na prvi pogled, Bayern nema razloga za zabrinutost, budući da posjeduje ugovor na vjernost do 2011. godine s potpisom francuskog ofenzivnog veznjaka: Međutim, u toj priči ima i jedan veliki "ali". U ugovoru postoji i klauzula da Ribery može otići i prije tog roka.

Ribery je prije mjesec dana i sam priznao da je primio ponude od Real Madrida, Barcelone, Chelseaja i Manchester Cityja. El Mundo Deportivo nedavno je publicirao priču kako je Barcelona za Riberyja spremna Bayernu ponuditi 30 milijuna eura i i Aleksandra Hleba, pozicijski sličnog igrača kojeg je prošlog ljeta dovela iz Arsenala.

"Ne namjeravamo se odreći Riberyja, budući da mu ugovor istječe tek za dvije i pol godine. Kada u momčadi imate takvog asa, onda ga želite i zadržati. Franck je ljubimac navijača, nogometaš zbog kojeg gledatelji dolaze na stadion, spektakularan igrač i sinonim za uspjeh", nizao je komplimente Rummenigge, uz dodatak: "Nemamo nikakvu namjeru dovesti Hleba".

Totalsport
Foto: AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara