"Rumunji će se htjeti iskupiti za glatki poraz protiv Dinama"

"Rumunji će se htjeti iskupiti za glatki poraz protiv Dinama"

Tekst: M.Č.
Foto: AFP

UTAKMICA između Ajaxa i Dinama u potpuno drugi plan je bacila drugi dvoboj skupine "A" Europske lige između Temišvara i Anderlechta.

Obje ekipe svoje su sudjelovanje u ovom natjecanju otvorile pozitivnim rezultatima - Temišvar je izvukao 0:0 kod Ajaxa dok je Anderlecht u Zagrebu pobijedio Dinamo 0:2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
U drugom kolu Temišvar je na svom terenu razbijen od Dinama s 0:3 dok je Anderlecht s igračem manje s Ajaxom odigrao 1:1. Upravo je povratak nakon igračkog minusa dao podstrek belgijskoj momčadi uoči gostovanja u Rumunjskoj.

"Četiri boda iz utakmica s Temišvarom donose prezimljavanje u Europi"

"Idemo u Temišvar s ciljem da osvojimo najmanje bod. Smatram da ukoliko osvojimo četiri boda u sljedeće dvije utakmice s Temišvarom gotovo sigurno prezimiti u Europi", rekao je uoči utakmice menadžer Anderlechta Herman van Hoslbeeck.

Van Hoslbeeck je samim time utakmice s Temišvarom okarakterizirao kao ključne za Anderlechtov europski iskorak: "Itekako smo svjesni važnosti ovih dvaju utakmica, ali isto tako moramo motriti i što rade naši suparnici. Dinamo je glatko porazio Temišvar i zacijelo će se sada Rumunji htjeti iskupiti kako bi zadržali šanse za plasman. Govori se o tome kako smo favoriti, ali bi nas i bod zadovoljio."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara