Saez promijenio odluku i ipak podnio ostavku

SAMO dan nakon što je odlučno odbacio mogućnost odlaska s mjesta španjolskog izbornika, Inaki Saez ipak je najavio ostavku na svoju dužnost.

Saez se nakaon svog istupa u kojemu je najavio kako će ostati španjolski izbornik još dvije godine našao pod velikim pritiskom dnevnih novina, te je izgleda podlegao tom pritisku. "Saez baca ručnik u ring" naslov je na prvoj stranici sportskog dnevnika AS.

Saez je svoju ostavku najavio predsjedniku Španjolskog nogometnog saveza (RFEF) Angelu Mariji Villaru, koji je potom otkazao već sazvanu konferenciju za novinare, te umjesto toga sazvao sastanak Izvršnog odbora na kojemu će se "analizirati situacija".

Očekuje se da će Villar prihvatiti Saezovu ostavku.

Mediji su već počeli špekulirati s imenima stručnjaka koji bi mogli naslijediti Saeza na klupi Španjolske. Kao glavni kandidati spominju se Luis Fernandez, koji je prošle sezone spasio Espanyol ispadanja, ali se potom razišao s klubom zbog financijskih potraživanja, zatim Victor Fernandez, pobjednik Kupa pobjednika kupova sa Zaragozom 1995. godine, kojemu je istekao ugovor s Betisom, te legendarni veznjak madridskog Reala i španjolske reprezentacije Michel Gonzalez, kojemu bi, u slučaju da bude izabran, ovo bio prvi trenerski posao.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara