NESTANAK EMILIANA SALE

Salina bivša djevojka: Pad aviona nije nesreća, istražite nogometnu mafiju

Salina bivša djevojka: Pad aviona nije nesreća, istražite nogometnu mafiju
Foto: Instagram

NESTANAK Emiliana Sale (28), napadača Cardiffa koji se neposredno nakon potpisa za taj klub vratio u Nantes pozdraviti s donedavnim suigračima, a nakon toga je avion kojim je letio za Wales nestao u nevremenu na pučini ispred Normandije, potresao je sportski svijet.

Kontrola leta je posljednji kontakt s malim Piperom u kojem su bili samo Sala i pilot imala u ponedjeljak u 20 sati. Odmah je pokrenuta akcija potrage i spašavanja, ali već sljedećeg jutra spasilačke službe izvijestile su kako je najvjerojatnije da su osobe iz aviona poginule s obzirom na to da se zrakoplov srušio u olujno i ledeno more 15 kilometara daleko od obale. 

Dakle, sve i da je Sala preživio pad aviona, teško je preživio hladnoću i valove. 

Omiljenog golgetera oplakuju svi nogometaši, posebno dirnuti time što je poginuo nakon što se došao oprostiti od donedavnih suigrača i s njima proslaviti što je ostvario rekordan transfer od 17 milijuna eura u Premier League. 

Ali njegova bivša djevojka Berenice Schakir osim što žali za Salom i ozbiljno optužuje:

"Molim vas, istražite što se dogodilo Emilianu jer ne vjerujem da je to bila nesreća i da su prekinuli potragu zbog lošeg vremena. Ne mogu vjerovati da su potragu odgodili za sljedeći dan, da su bez veze izgubili vrijeme umjesto da ga traže. Istražite nogometnu mafiju jer ne vjerujem da je ovo bila nesreća."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara