koronavirus u sportu

Sandra Perković: Grlila sam se s Capakom, ali ne bojim se korone jer sam druga ruka

Sandra Perković: Grlila sam se s Capakom, ali ne bojim se korone jer sam druga ruka
Foto: Robert Anić / Pixsell

KRUNOSLAV CAPAK, ravnatelj Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, od jučer je u samoizolaciji. Jučer se testirao na koronavirus i prvi nalaz je negativan. Ove mjere je poduzeo jer je u ponedjeljak bio na konferenciji gdje je među okupljenima bila i osoba za koju se sumnja da je zaražena koronavirusom ili je bila u kontaktu s osobom koja je zaražena.

Jučer je, pak, neposredno prije nego što će završiti u samoizolaciji, Capak bio na okruglom stolu pod nazivom COVID-19 i SPORT na kojem je HOO u zagrebačkom hotelu Westin okupio eminentne hrvatske stručnjake, sportaše i trenere.

Osim Capaka, bili su tu i predsjednik Zdravstvene komisije Hrvatskog nogometnog saveza Dragan Primorac te predsjednik HOO-a Zlatko Mateša. Iskustva o održavanju forme u karantenskim uvjetima podijelili su i vrhunski sportaši poput Sandre Perković, Damira Martina, Tina Srbića, Filipa Hrgovića, braće Sinković i Josipa Glasnovića.

Na fotografijama s događaja primijetili smo da je Sandra Perković, jedna od najtrofejnijih i najvećih hrvatskih sportašica svih vremena, pozirala zagrljena s Capakom te smo je nazvali kako bismo je pitali boji li se zbog toga zaraze koronavirusom te hoće li se podvrgnuti samoizolaciji ili testiranju.

Odgovorila nam je: "Upoznata sam s onim što se dogodilo gospodinu Capaku, ali on je kontakt kontakta osobe za koju se sumnja da je zaražena koronavirusom. Tako da sam ja tako reći druga ruka i zato se ne bojim zaraze koronom zbog tog kontakta s Capakom."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara