Savo Milošević: Pobio bih varalice u nogometu, 17 godina nisam ni aspirin popio

Savo Milošević: Pobio bih varalice u nogometu, 17 godina nisam ni aspirin popio
Foto: Guliver Image/Getty Images

SAVO MILOŠEVIĆ, legendarni srpski napadač, danas je trener Partizana, a novinari su ga pitali da komentira odluku UEFA-e da City izbaci iz Europe.

Milošević je dao prilično oštru izjavu.

''Teško mi je komentirati takve stvari jer ne znam sve detalje. Ako je City zaista prekršio FFP, a to će vrijeme pokazati, onda sam za to da budu kažnjeni i to još žešće. Ne samo oni nego svaki klub koji tako posluje. U Srbiji smo na svojoj koži osjetili kazne kad je u pitanju FFP i ne znam zašto bi netko dugi bio povlašten. Ako je City to radio, ne mogu vjerovati da to nisu radili i drugi. Ne mogu vjerovati da je jedino City vodio takvu politiku, a da su svi drugi čisti 100 posto. Možda su oni poslužili kao primjer, ali to mi se ne sviđa'', kazao je trener Partizana pa je nastavio:

''Surov sam kad je u pitanju varanje u nogometu. Ako ostvarujete prednost u odnosu na protivnike na nedopušten način, dopingom ili muljanjem kao što je bio slučaj nedavno u Italiji, onda sam za velike kazne. Ipak, ja bih bio puno oštriji. 17 godina sam bio profesionalac, a nisam aspirin popio, već sam šutio i trpio bol. Ako to netko ne poštuje, u stanju sam ga ubiti'.'

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara