"Šef" sudaca Stjepan Djedović dao neopozivu ostavku

STJEPAN DJEDOVIĆ, predsjednik Zbora nogometnih sudaca, dao je neopozivu ostavku, kako je naveo, jer više ne želi i ne može gledati silne sudačke propuste koji ove godine potresaju Hrvatsku nogometnu ligu.

"Stidim se niza neobjašnjivih sudačkih pogrešaka koji se ponavljaju u Hrvatskoj ligi. Nakon 7. kola smo okupili sve suce i ukazali na silne pogreške koje se događaju i rekli im da nema nikakvog razloga za bilo kakav strah i da će ih Komisija uvijek podržati. Nažalost ništa se nije promijenilo i ovo činim kao neizbježan moralni čin", izjavio je za hrvatske medije.
 
Djedović će još u srijedu predsjedati Komisijom, a nije poznato tko će nakon njega preuzeti ovu funkciju. Ostavka je, kako je naveo, donesena hladne glave i nema  mogućnosti za povlačenje, iako se već sad mogu čuti glasine da bi moglo biti dosta pritisaka da Djedović svoju odluku povuče.

Još se očekuje očitovanje HNS-a i Udruge prvoligaša o ovom događaju koji baca još jednu mrlju na ionako skandalima uprljanu Hrvatsku nogometnu ligu.

Foto: H.P.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara