"Šef" sudaca Stjepan Djedović dao neopozivu ostavku

"Šef" sudaca Stjepan Djedović dao neopozivu ostavku

STJEPAN DJEDOVIĆ, predsjednik Zbora nogometnih sudaca, dao je neopozivu ostavku, kako je naveo, jer više ne želi i ne može gledati silne sudačke propuste koji ove godine potresaju Hrvatsku nogometnu ligu.

"Stidim se niza neobjašnjivih sudačkih pogrešaka koji se ponavljaju u Hrvatskoj ligi. Nakon 7. kola smo okupili sve suce i ukazali na silne pogreške koje se događaju i rekli im da nema nikakvog razloga za bilo kakav strah i da će ih Komisija uvijek podržati. Nažalost ništa se nije promijenilo i ovo činim kao neizbježan moralni čin", izjavio je za hrvatske medije.
 
Djedović će još u srijedu predsjedati Komisijom, a nije poznato tko će nakon njega preuzeti ovu funkciju. Ostavka je, kako je naveo, donesena hladne glave i nema  mogućnosti za povlačenje, iako se već sad mogu čuti glasine da bi moglo biti dosta pritisaka da Djedović svoju odluku povuče.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Još se očekuje očitovanje HNS-a i Udruge prvoligaša o ovom događaju koji baca još jednu mrlju na ionako skandalima uprljanu Hrvatsku nogometnu ligu.

Foto: H.P.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara