ERLING HAALAND

Šef zaštitara koji su izbacili Halanda iz kluba: Bila je to prijetnja za sve ostale

Šef zaštitara koji su izbacili Halanda iz kluba: Bila je to prijetnja za sve ostale
Foto: Getty Images/Gulilver Image

ERLING Haland je najugodnije iznenađenje čitave nogometne sezone. Norveško čudo od djeteta u kratkom roku je porušilo hrpu golgeterskih rekorda, čime je postao prvi napadač Borussije Dortmund.

Haland je već u Salzburgu pokazao što zna

Sezona je završila pa je Haland odlučio vratiti se u Norvešku i opustiti, ali mu odmor zasad nije krenuo po planu. Naime, objavljena je snimka kako ga zaštitari izvode iz jednog noćnog kluba, pri čemu je Haland vrlo uzrujan i pokušava se othrvati. Internetom su odmah počele kružiti nagađanja koji je razlog izbacivanja mlade zvijezde, a s obzirom na snimku, najuvjerljivije objašnjenje bilo je ono da je Haland bio pod utjecajem alkohola. Čak mu je i otac poručio kako noćni život nije za njega.

 

Ipak, šef zaštitarske službe u klubu Christopher Naesheim odlučio je prekinuti naklapanja. Tvrdi kako Haland nije stvarao nikakve probleme, već su morali poduzeti takvu akciju kako bi zaštitili sve posjetitelje: "Nije bio pijan, razgovarao je s nama najnormalnije. Znali smo od početka kako će se navijači skupljati oko njega, a to je, s obzirom na stanje s covidom-19, vrlo problematično. Tako je i bilo, tražili su fotografije i autograme i sve više ih se počelo gužvati pored njega. U jednom trenutku smo ga jednostavno morali zamoliti da ode."

U Norveškoj su otprije mjesec dana dozvoljena javna okupljanja do 200 ljudi, ali uz obavezan razmak od jednog metra. Iz tog razloga je Halandov boravak u klubu bio prijetnja. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara