LIGE PETICE

Ševčenkov sin zaludio stručnjake, žele ga čak četiri reprezentacije

Ševčenkov sin zaludio stručnjake, žele ga čak četiri reprezentacije
Foto: Guliver Image/ Getty Images / Instagram

KRISTIAN ŠEVČENKO jedan je od četvero djece Andreja i Kristen Pazik, rođen 2006. godine, samo jedan dan poslije gola svog oca Watfordu, kad je cijela ekipa Chelseaja tradicionalnom proslavom gola u maniri ljuljanja bebe proslavila njegov dolazak na svijet.

Ševin klinac ima 13 godina, igra u Chelseaju i kažu da će biti kao otac. Stoga ne čudi da je privukao pažnju stručnjaka jer je talent naslijedio od oca, a čak četiri zemlje žele ga vidjeti u svojim reprezentacijama do 15 godina od naredne sezone, piše Daily Mail.

Jedna je, naravno, Ukrajina čiji je izbornik njegov otac. Tu su Poljska i SAD jer je njegova majka poznata manekenka Kristen Pazik, američko-poljskih korijena, dok je Engleska zainteresirana jer je tu rođen i živi.

"Nismo još razgovarali o tome, rano je, odlučit ćemo zajedno, ali njegova je posljednja", rekao je Ševčenko za drugo od svoje četvero djece.

Prvi sin Jordan, čiji je kum Silvio Berlusconi, ima 15 godina, a preostala dva sina Aleksander i Gabriel rođeni su u ovom desetljeću.

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara