Sharbinijeva najnovija glupost: Odbio putovati u Osijek, Rijeka ga kažnjava s 10 tisuća eura

Sharbinijeva najnovija glupost: Odbio putovati u Osijek, Rijeka ga kažnjava s 10 tisuća eura

Foto: Hina

ANAS SHARBINI je kapetan Rijeke, ali najnovija u nizu gluposti koju je napravio, dokazuje kako bi na Kantridi morali ozbiljno razmisliti da traku daju nekome tko ne "ostavlja momčad na cjedilu".

Jer "zločesti dečko riječkog nogometa", kako tepaju igraču koji je uvijek bio povlašten iako bira utakmice, dok veliki talent trati nesportskim životom, nije došao u zakazano vrijeme na Rujevicu, odakle je klupski autobus vozio Kekovu momčad na gostovanje u Osijek (1:1), jer je nezadovoljan statusom u momčadi, odnosno zato što je dan prije putovanja u Slavoniju na treningu shvatio kako neće biti u prvoj momčadi.
 
Kek vodi politiku čvrste ruke, ali je i on bio popustljiv prema Sharbiniju. Međutim, svjestan je kako kapetan previše griješi za navodnog vođu momčadi koji bi morao davati primjer ostalima i za ovaj ispad najavljuje drastičnu kaznu, u prijevodu 10 tisuća eura.
 
Anas se nakon utakmice u Osijeku ispričao treneru, suigračima i navijačima. Potvrdio je kako nije putovao u Osijek jer je nezadovoljan statusom, ali dodao kako zna da je nedopustivo reagirao. 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara