boks

Shields: Ja sam broj jedan. Ivana, ovo ti je za sladoled. Neću ga

Shields: Ja sam broj jedan. Ivana, ovo ti je za sladoled. Neću ga
Foto: Getty Images

IVANA HABAZIN nije uspjela osvojiti naslov svjetske prvakinje u supervelter kategoriji.

Hrvatska boksačica poražena je od Amerikanke Claresse Shields. Ona je slavila jednoglasnom odlukom sudaca nakon 10 rundi i 20 minuta borbe.

Kod dvojice sudaca je Amerikanka dobila sve runde, a jedan sudac je jednu od 10 rundi dodijelio Ivani.

"Ja sam broj jedan, najbrži šampion u povijesti! Obitelj mi je tu, i brat je došao", naglasila je Shields nakon meča i tako podsjetila na skandal koji se dogodio prije tri mjeseca kad je baš njezin brat pretukao Ivaninog 71-godišnjeg trenera Jamesa Alija Bashira.

Bashir nije mogao biti s Ivanom u kutu tijekom meča, ali se oporavio i bodrio je iz prvih redova.

"Nije bilo kako sam htjela, a nadam se će se Ivana sad vratiti kući u Hrvatsku i biti prvakinja neki drugi put, ali protiv nekog drugog. Ja sam broj jedan", dodala je Shields.

Amerikanka se osvrnula i na show koji je Habazin priredila na vaganju kad je pitala Shields želi li malo sladoleda, aludirajući na njene probleme s kilažom.

"Uzvratila sam joj za sladoled na vaganju. Ne, neću sladoled! A onaj udarac kojim sam je rušila bio je udarac kroz nju, ne u nju. To mi je savjetovao trener. Što dalje? Ma, ni jedna boksačica nije spremna za mene, ona mi ništa nije mogla", zaključila je Claressa Shields.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara