Slaven Bilić U-21 izbornik

Slaven Bilić U-21 izbornik
STANDARDNI član "vatrenih" i jedan od najboljih diplomanata Nogometetne akademije Hrvatskog nogometnog saveza Slaven Bilić potvrđen je danas na sjednici Izvršnog odbora HNS-a za izbornika U-21 reprezentacije, rekao je na konferenciji za novinare glavni tajnik HNS-a Zorislav Srebrić.

Članovi IO HNS-a tim imenovanjem samo su prihvatili prijedlog Stručne komisije HNS-a, ali i naglasili da se do iduće sjednice treba temeljito raspraviti status svih izbornika, instruktora i trenera u mlađim kategorijama te najavili da Bilić neće biti profesionalac u Savezu, te da će u dogovoru s njime u najskorije vrijeme biti imenovan i stručni stožer reprezentacije U-21.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Izvršni odbor prihvatio je u cijelosti stožer naše najbolje reprezentacije kako ga je predložio izbornik Zlatko Kranjčar i u njemu će pored trenera Martina Novoselaca biti i trener vratara Tomislav Ivković, kondicijski trener Vatroslav Mihačić, liječnici dr. Nemec i dr. Bahtijarević, fizioterapeuti Sisgoreo i Redžaja te ekonomi Mesić i Pilčić.

Srebrić je potvrdio da se sustav natjecanja neće, niti može mijenjati, do sezone 2006. jer odluku o eventualnoj promjeni sustava natjecanja mogu donijeti samo izaslanici Skupštine HNS-a koja će biti sazvana u veljači 2005. godine.

Izvršni odbor potvrdio je da na listi međunarodnih delegata HNS-a Josipa Čopa zamijeni Ante Vučemilović, a Duška Grabovca Zorislav Srebrić, ali se takvoj odluci suprostavio Srebrić naglašavajući da će već na idućoj sjednici IO pokušati uvjeriti njezine članove da umjesto njega delegiraju Damira Vrbanovića, ali i naglasio da ukoliko članovi Izvršnog odbora ne prihvate njegov prijedlog da će prihvatiti mjesto "kojeg imaju imaju gotovo svi glavni tajnici nogometnih saveza u Europi".
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara