Slavenov Francuz otišao iz Koprivnice dva dana nakon što je došao u klub

Slavenov Francuz otišao iz Koprivnice dva dana nakon što je došao u klub

Foto: FC Tours

PRILIČNO je hrvatskim medijima odjeknula plasirana vijest kako Slaven Belupo dovodi Ibrahima Tandiju (24), Francuza malijskih korijena kojeg su svojevremeno seriozno motrili brojni engleski i francuski klubovi.
Unatoč zadovoljavajućoj probi, Slavenovo vodstvo prekinulo je pregovore s bivšim ofenzivnim krilom Caena i Toursa. U pozadini propalog posla kao jedini se razlog navode poveća potraživanja nekadašnjeg francuskog, odnosno malijskog reprezentativca mlađih selekcija.
 
“Došao je da ga pogledamo i vidimo zadovoljava li nas. Međutim, nismo se uspjeli naći na identičnoj valnoj duljini. Kvalitetu posjeduje, kao i podosta upitnika. Njegova su očekivanja bila veća od realne kvalitete", ustvrdio je Slavenov direktor Zvonimir Šimunović za Sportske Novosti i nadodao kako je klupska odluka definitivna. 
 
"Ne pristajemo na nikakve licitacije. Sve smo jasno rekli u početku. Zahvalili smo se Ibrahimu Tandiju koji se vratio u Francusku."
 
U Slaven Belupo tijekom tekućeg prijelaznog razdoblja pristigli su Jan Doležal (Lokomotiva), David Puclin (Istra 1961), Tome Kitanovski (Istra 1961), Luka Sminderovac (Koprivnica), Marko Martinaga (Koprivnica) te Matko Zirdum (Novigrad). Hrvatsko tržište otvoreno je zaključno s 15. veljače.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara