Slišković: Volio bih da Niko dođe u Hajduk

Slišković: Volio bih da Niko dođe u Hajduk

I DOK se saga o Niki Kranjčaru nastavlja, trener splitskog Hajduka Blaž Slišković, sprema kofere za Međugorje gdje kreće s više od 40 igrača na pripreme za nastavak sezone. Slišković će povesti kompletnu prvu momčad "bilih", sve prinove kluba i šestoricu juniora.

Tamo će raditi sa svim igračima u dvije skupine, a potkraj priprema odigrat će se dvije utakmice "nakon kojih dolazi sito", poručio je Slišković u razgovoru za Sportske novosti. Tako bi se broj igrača smanjio na 24-25 koji bi sačinjavali prvu momčad Hajduka.

Slišković, koji Splićane vodi nešto više od četiri mjeseca volio bi vidjeti Niku Kranjčara u svojoj ekipi. Iako se s jedne strane raduje mogućem Nikinom dolasku, s druge strane ga razdire sumnja da će do transfera doći. "Izvanredan igrač, logična želja svakog trenera. Volio bih da dođe, da se taj transfer realizira." rekao je Slišković u Sportskim novostima.

Komentirajući Nikine nedostatke zbog kojih je između ostalog protjeran iz kluba, Slišković ne smatra da se radi o nedostacima nego o jednoj slabosti. Za sebe ističe kako ima više sluha za talentirane igrače koji bi mogli postati vrhunski, te dodaje kako misli da Gračan i Lončarević ne bi Niku otpisali da posrijedi nije nešto treće, u što on ne želi ulaziti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slišković uspoređuje Nikinu karijeru sa svojom kada je svojevremeno pod pritiskom kluba bio primoran otići iz mostarskog Veleža, te smatra da bi za Niku bilo dobro da ode iz Dinama kako bi se rasteretio obveze koju su mu nametnuli u Maksimiru.

Inače iz prvog sastava "bilih" odlaze Mato Neretljak i Dragan Blatnjak, dok su na popisu željenih pojačanja Predrag Šimić i Bulend Bišćević. Šimić je vezni igrač koji je posljednjih šest mjeseci igrao u Zrinjskom, a svoju sportsku karijeru započeo je u sarajevskoj Vrbanjuši.

Bišćević je igrač Želje, a u Hajduk bi trebao doći iz Cipra. Igrač je veznog reda i jedan od Sliškovićevih miljenika iz BiH reprezentacije.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara