SLOVENSKI MEDIJI "Kocka je pala: Ostajemo na Euru"

SLOVENSKI MEDIJI "Kocka je pala: Ostajemo na Euru"

Foto: dnevnik.si (screenshot)

"Možemo potvrditi da smo jednoglasno odlučili da nastavljamo s natjecanjem na Europskom prvenstvu, iako smo strašno razočarani suđenjem na prvenstvu. Odlučili smo da ćemo igrati zbog sporta, navijača i cijelog natjecanja", potvrdio je predsjednik Slovenskog rukometnog saveza Franjo Bobinac na današnjoj popodnevnoj medijskoj konferenciji održanoj u zagrebačkom hotelu Westin.
Svi relevantniji slovenski portali odreda su priopćili kako Slovenija neće odstupiti s Europskog rukometnog prvenstva u Hrvatskoj.
 
"Slovenija ostaje u Hrvatskoj!" naslovi su koji dominiraju slovenskim medijskim eterom. 
 
"Rukometni i pravni stručnjaci već su smatrali kako odlazak ne bi bio pametna odluka", podsjeća 24ur i prenosi riječi rukovodećih čelnika Slovenskog rukometnog saveza.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
 
"Franjo Bobinac je pojasnio da će Slovenija nastaviti s pravnim postupcima pred arbitražom Europske rukometne federacije, a možda će se obratiti i Međunarodnom sportskom sudu u Lausannei", izvještava Radiotelevizija Slovenija na svojoj mrežnoj stranici.
 
"Kocka je pala: slovenska rukometna reprezentacija nastavlja svoj put", piše Svet24 uz najavu večerašnje utakmice protiv Crne Gore koja je na rasporedu u 20:30.
 
Siol i drugi mediji potanko pojašnjavaju kronologiju događaja koji su prethodili današnjoj izvanrednoj konferenciji. Osobit je naglasak na odbačenim žalbama. 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara