Šola: Hrana je loša, u hotelu se dosađujemo

Šola: Hrana je loša, u hotelu se dosađujemo
HRVATSKI reprezentatici prvi dio natjecanja smješteni su u Sfaxu u hotelu Syphax, a Sfax je sa 800.000 stanovnika drugi najveći grad u Tunisu i ujedno najveća tuniska luka.

To je industrijski grad u kojem turizam nije previše razvijena grana. Hrvatski rukometaši još uvijek nisu prošetali gradom. Izuzev odlaska na treninge i utakmice cijelo su vrijeme smještni su hotelu.

"Od Tunisa sam vidio jedino more i to iz zrakoplova. Cijelo smo vrijeme u hotelu i dosađujemo se," kazao je vratar hrvatske reprezentacije Vlado Šola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Hrana je loša, da nema salate umro bi od gladi," dodao je Šola, inače vratar mađarskog Fotexa. Isto mišljenje dijele i ostali reprezentativci.

"Svi smo na dijeti. Klopa je užas," dodao je kapetan reprezentacije Slavko Goluža. Hotel u kojem su smješteni olimpijski pobjedici i svjetski prvaci pod budnim je okom osiguranja. Prije ulaska u predvorje mora se proći stroga kontrola, te proći kroz detektor za metal.

"Osiguranje je veliko, ali diskretno. No nigdje ne možemo otići bez njih," dodao je Šola. Jedini "bijeg" je uspio kada je nekoliko igrača otišlo u pizzeriju, kraj hotela, no osiguranje je odmah dotrčalo do njih.

"Ne smijemo otići iz hotela. Naši dani se sastoje od obroka, treninga i odlaska na utakmice," dodao je Goran Šprem.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara