Soldo nakon prve bundesligaške pobjede: Sada možemo raditi u miru

Tekst: Totalsport
Screenshot: Bild

ZVONIMIRU SOLDI vratio se osmijeh na lice, piše njemački Bild. Trener Kölna u subotu je ostvario prvu pobjedu u Bundesligi i tako barem nakratko utišao kritike.

Njemački dnevnik piše kako je Soldo do pobjede spasa došao u svojoj "domaćoj utakmici", aludirajući na to da je prva tri boda osvojio u Stuttgartu, protiv kluba u kojem je igrao deset godina.

"Smijao se kad je došao na stadion, ali bio je to oprezan osmijeh. Pogledao je stadion, zagrlio se sa suparničkim trenerom i prijateljem Markusom Babbelom, a navijači su ga toplo pozdravili", piše Bild i dodaje Soldinu izjavu:

"Unatoč tome, bio sam nervozan."

Devedeset minuta kasnije hrvatski se trener ponovno smijao, ovaj put bez nervoze budući da je njegova momčad slavila s 2:0.

"U Stuttgartu se uvijek osjećam posebno dobro. Razmišljao sam dan ranije što ću reći nakon utakmice, ali sam shvatio da je bolje da ne razmišljam o tome" rekao je Soldo nakon utakmice, a i dan kasnije je bio dobro raspoložen.

"Radost i dalje traje. Bio sam rano u krevetu i spavao sam dobro. Pobjeda je donijela veliko olakšanje. Sada možemo raditi u miru. To je bila pobjeda momčadi, dobro je da dečki osjete iskustvo uspjeha."

A da je i igračima drago što im trener više nije meta kritika, svjedoče i riječi mladog braniča Christiana Schorcha.

"Čudesno je kako se Soldo posljednjih dana uspijevao nositi s pritiskom."
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara