ZANIMLJIVOSTI

Solskjaer: Rashford je napravio čudo. Uspio je natjerati premijera da se predomisli

Solskjaer: Rashford je napravio čudo. Uspio je natjerati premijera da se predomisli
Foto: EPA

MARCUS RASHFORD je iskoristio vrijeme tijekom pandemije koronavirusa pa je u odsustvu nogometnih događanja odlučio pokušati napraviti dobro djelo. I uspio je. 

Solskjaer o Rashfordu

Mlada zvijezda Manchester Uniteda zadnjih je tjedana vršila golemi pritisak na vladu da pomogne socijalno ugroženoj djeci tijekom školskih praznika. 

Britanski premijer Boris Johnson popustio je pred pritiscima 22-godišnjeg Marcusa Rashforda i odlučio je pomoći 1,3 milijuna britanske djece koja žive u siromašnim obiteljima.

Trener je jako ponosan na Rashforda

Cijelu priču je komentirao i trener Manchester Uniteda Ole Gunnar Solskjaer koji je istaknuo kako je jako ponosan na svog napadača.

"Promijenio je živote brojne djece tijekom ovog ljeta. To je važnije od bilo koje nogometne utakmice koju je mogao odigrati. Bilo je fantastično pratiti sve to što je radio tijekom pauze", rekao je Solskjaer pa je dodao:

"Ne samo da je natjerao premijera da se predomisli već je uspio podići svijest o tome u samo par mjeseci. Koristi svoju poziciju na dobar način, ponosan sam. On je budući vođa i kapetan, možda Engleske, možda Manchester Uniteda, tko zna."
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara