Španjolac zbog Modrića napao Messija i Ronalda: "Ružno je to"

Španjolac zbog Modrića napao Messija i Ronalda: "Ružno je to"
Foto: Valeriano Di Domenico/EPA

LUKA MODRIĆ prekinuo je desetogodišnju dominaciju Lionela Messija i Cristiana Ronalda u izborima za najboljeg nogometaša svijeta. I izgleda da je to teško palo i Argentincu i Portugalcu.

Ni Messi ni Ronaldo nisu se pojavili na posljednjoj dodjeli Zlatne lopte u Parizu. Prethodnih godina, kada bi se našli u ulozi gubitnika, uglavnom bi se udostojili pojaviti i čestitati najboljem. Ovaj put nisu. 

"Izgleda da oni sada smatraju kako dodjela ne zaslužuje njihovu prisutnost ako neće dobiti nagradu. I jedan i drugi su dobili po pet Zlatnih lopti, ali su svaki put slavili zahvaljujući sjajnoj momčadskoj igri i igračima poput Xavija i Modrića. Kada su osvajali nagrade, onda su ih posvećivali suigračima, ali sada je jasno da su to govorili reda radi", piše španjolski novinar Alfredo Relano.

Španjolac je razočaran ponašanjem ovog dvojca.

"Bilo je ružno ne vidjeti tamo niti jednog od njih dvojice. Puno ružnije s Cristianove strane, čija je ljutnja evidentna", dodaje Relano i zaključuje:

"Modrić ne posjeduje Messijevu briljantnost u igri niti Ronaldovu žudnju za golovima, ali njih dvojica su morali doći i prepoznati tip nogometaša koji im je kroz karijeru toliko puno pomogao."

Do danas ni Messi ni Ronaldo nisu javno čestitali Modriću, a Ronaldove sestre na Instagramu su žestoko popljuvale Modrićev izbor. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara