Španjolskim ljevičarima se gadi Real Madrid!

Španjolskim ljevičarima se gadi Real Madrid!

U ŠPANJOLSKOJ se zna tko za koga navija, desno orijentirani narodnjaci su za Real Madrid, ljevica za Atletico ili Barcelonu. Ili još jednostavnije, navijaju protiv Real Madrida.

Pred početak madridskog derbija na Vicente Calderonu prošlog vikenda, u svečanu je ložu ušao podsekretar Socijalističke partije Jose Blanco, kojega je pozdravio Realov predsjednik Ramon Calderon riječima: "Vidim da si se prikladno odjenuo, što je bila aluzija na Blancovu crveno-bijelu prugastu košulju."

Na to je ovaj odgovorio Calderonu: "Oduvijek navijam za Atletico, a Real Madrid mi se gadi cijelog života i ne mogu ga ni vidjeti!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Priča se proširila te je glasnogovornik madridske sekcije Narodnjačke stranke, David Perez, zamolio Blanca da se ne ponaša kao huligan te da se ispriča svim stanovnicima Madrida, neovisno o tome za koga navijaju.

Iz sjedišta Socijalističke partije stigao je demantij incidenta. Socijalisti kažu da se radilo samo o šali te da je Blanco na stadion Vicente Calderon došao u pratnji prijatelja, koji većinom navijaju za Real.

V.B./Totalsport
Foto: AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara