Sparta istaknuta kao favorit u tvrdoj i neizvjesnoj utakmici

Sparta istaknuta kao favorit u tvrdoj i neizvjesnoj utakmici

KLADIONICA Bet at home na pobjedu Sparte nudi 1.80, na neriješeno 3.25, dok je koeficijent na Ivankovićevu momčad visokih 4.20.

Kladionica bet-at-home nudi obilnu ponudu na današnji uzvratni susret prvog kola Kupa Uefa između Sparte i Dinama.

Što se samog konačnog rezultata tiče, tu je Sparta istaknuta kao favorit, naravno, kao i kod većine ostalih kladionica. Na domaćina je koeficijent 1,80, na neriješeno 3,25 dok je na Dinamo koecficijent 4,20.

Pošto se predviđa da će i ova utakmica biti vrlo tvrda, ističemo i mogućnost klađenja na opciju poluvrijeme/kraj, tako je primjerice X/X kod bet-at-home kladionice velikih 5,00.

Za one koji su optimisti i vjeruju da Dinamo može do pobjede na AXA Areni i to na opciji poluvrijeme/kraj, taj je koeficijent 6,10.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimljiva je i ponuda na broj pogodaka u utakmici, na manje od tri pogotka koeficijent je 1,65 dok je na više od dva pogotka koeficijent 2,00.

Bet-at-home nudi i ponudu na opciju tko će prvi postići pogodak na utakmici. Koeficijent na Spartu na ovoj opciji je 1,55 dok je na Dinamo koecijent 2.00.

Kladionica Supersport nudi na Spartu Prag 2.10, na neriješeno 3.50, dok je koeficijent na pobjedu Dinama 4.50.

Kladionica Žderić u svojem bonus tipu na pobjedu Sparte daje 2.10, X je velikih 3.40, dok je koeficijent na pobjedu Dinama 4.30.

Što se čeških kladionica tiče, Fortuna na pobjedu Sparte nudi 1,97, neriješeno je 3,30 dok je na pobjedu Dinama koeficijent 3,33. Ova češka kladionica je poprilično uvjerena da će i uzvratna utakmica biti jako tvrda, kao što je bila i ona prva. Tako je na manje od tri pogotka koeficijent 1,55, a na više 2,15.

M.Š.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara