Spektakl u Spaladium areni: Od 16 sati deseto izdanje "Četiri kafića"

Foto: Index

DANAS je u Spaladium Areni na rasporedu deseto izdanje Memorijala Dino Petrinović, popularnog malonogometnog turnira "Četiri kafića". Na turniru će nastupati četiri momčadi - Bobis, Tropic club Equador, Vanilla bar i Kauri.

Polufinalni susreti na rasporedu su u 16 sati kada će igrati Vanilla protiv Kaurija te 16.50 kada će se momčad Tropica suprotstaviti Bobisu. Oko 17.45 na rasporedu je revijalna utakmica ŽNK Marjan, dok je u 18.30h na rasporedu veliko finale. Recimo na koncu ponešto o svakoj momčadi.

Bobis je ekipa Joška Svaguše i ove godine po prvi put nastupa na turniru. Glavna zvijezda svakako će biti predsjednik Hajduka Hrvoje Maleš, a tu su još Dario Šimić, Vedran Runje, Miki Rapaić, Ivica Mornar,  Anas Sharbini i Marin Tomasov.

Branitelj naslova, momčad Kaurija broji pak neka poznata imena poput golmana Nurkovića, braću Senijada i Besima Ibričića, Stanka Bubala, Almira Turkovića i Igora Muse, Roberta Jarnija te dva Splitovca, Antu Žužula i Antu Ercega.

Momčad Tropica Marka Bralića morala se zadovoljiti nešto slabijim igračkim kadrom, a tu su Subašić, Križanac, braća Vitaić, Obilinović, Kalinić, Lovrek, Čop, Vukojević i bivši predsjednik Torcide Žan Ojdanić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na koncu, najjača momčad čini se ona Vanille, za koju će zaigrati Ivan Rakitić, Pranjić, Schildenfeld, Spahić, Santini, Livaja, Pralija i Vastić. Voditelji ove momčadi su Hari Vukas i trener Zadrana Dalibor Zebić.

Polufinale:


Vanilla – Kauri 16h
Tropic – Bobis 16.50h

Finale  18h

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara