Split: K-1 Final Fight - Hrvatska - Novi Zeland 5: 0

U SPLITSKOM sportskom centru Gripe hrvatska je K1 reprezentacija u Final Fightu sinoć pobijedila Novi Zeland s pet prema nula.

Prvi bod Hrvatskoj donio je Ivica Perković pobjedom nad Ronom Sefom. Zatim je Josip Bodrožić prisilio na predaju Hiriwu Te Rangia. Također odlukom sudaca i Ante Bilić bio je bolji od Jordana Taia.

Dva najupečatljivija trenutka večeri zbila su se tijekom borbi Gordana Jukića koji je tai kickom u vrat pogodio Douga Vineya koji je pao na pod 20 sekundi prije kraja prve runde, a Slovenac u hrvatskoj reprezentaciji Danny Marhold svojega protivnika Andrewa Pecka oborio nakon pola minute borbe druge runde.

Susret dviju reprezentacija bio je garniran s dva superfighta. U prvom je Švicarac albanskog podrijetla Xavir Bairami pobijedio hrvatskog borca Seana Puljka jednoglasnom odlukom sudaca. Nakon mlake borbe u prve četiri runde Bajrami je u petoj bio daleko agilniji i precizniji i zasluženo odnio pobjedu.

U završnoj borbi večeri Siniša Andrijašević pobijedio je s 2:1 prema jedan švicarskog Hrvata Petra Majstorovića i tako mu uzvratio za prošlogodišnji poraz u Zagrebu.

Oko 2 000 ljubitelja borilačkih vještina na Gripama, koji su ulaznice za ovaj spektakl kupili po cijenama od 80, 120 i 160 kuna, osim u borbama, koje su trajale sve do iza ponoći, mogli su uživati i u vrhunskom show programu u top svjetskoj produkciji K-1 spektakla u kojem su sudjelovala i trojica velikana ovog sporta Rej Sefo, Stefan Leko i Mike Bernardo.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara