"SRBIJA I HRVATSKA, DVA DRUGARA STARA" Košarkaši oduševili slikom s ljetovanja

"SRBIJA I HRVATSKA, DVA DRUGARA STARA" Košarkaši oduševili slikom s ljetovanja

Foto: Instagram

SRPSKI DIV Miroslav Raduljica (29) i tri godine stariji hrvatski šuter Kruno Simon, donedavno suigrači u Milanu, veliki su prijatelji na terenu i izvan njega.

Osim kada se susretnu na utakmicama njihovih reprezentacija, kao na primjer u četvrtfinalu Olimpijskih Igara prošlog ljeta u Riju, kada je Raduljica bio jedan od najistaknutijih srpskih košarkaša u dramatičnoj pobjedi njegove momčadi protiv tom prilikom lošijeg Simona i Hrvatske.
 
Ali do nekog novog susreta na suprotnim stranama, njih dvojica uživaju u zajedničkom ljetnom odmoru u Zablaću kod Šibenika.
 
Simon je na domaćem terenu ugostio suigrača i rivala, a Raduljica je uživanciju i druženje ovjekovječio fotografijom nasmijanih i zagrljenih prijatelja koju je objavio na svom Instagram profilu, uz potpis "Dva drugara stara #srbija #hrvatska". Slika je izazvala oduševljenje i niz pozitivnih komentara. 
 

Dva drugara stara #srbija #hrvatska

Objavu dijeli Miroslav Raduljica (@mraduljica)

Simon je u Milano došao godinu prije Raduljice, 2015. i ostao tamo nakon što mu je prijatelj otišao u Kinu, a u intervjuima za talijanske medije objašnjavao je da je s Raduljicom, ali i drugim srpskim suigračem Milanom Mačvanom, prijatelj. Kako je govorio, oni pripadaju mlađim, ratom neopterećenim generacijama i u inozemstvu se druže, izlaze zajedno i posjećuju se kod kuće. 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara