Srna: O "doktorki Marijani" sve najbolje, žena me dva puta spasila

Srna: O "doktorki Marijani" sve najbolje, žena me dva puta spasila

Tekst: M.Pa, Totalsport
Foto: Drago Sopta (Cropix)

U POSLJEDNJE vrijeme se u nogometnim krugovima mnogo pričalo o Marijani Kovačević, liječnici alternativne medicine, koja kliniku ima u neposrednoj blizini Beograda.

Oduševljenje nisu mogli skriti mnogi poznati igrači ponajprije iz engleskog Premiershipa, koji su mahnito hrlili prema doktorici o kojoj se proširio iznimno dobar glas. Inače, liječnica Kovačević zastupa tezu liječenja tekućim sadržajem iz konjske posteljice premda mnogi liječnici odbacuju njezin način rada.

Također, mnoštvo klubova se javilo liječnici te bilo voljno angažirati je profesionalno u svom klubu (Liverpool, Cluj...).

Među nogometašima koji su bili na tretmanu kod "doktorke Marijane" je i kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Darijo Srna, koji je za beogradski Sport rekao na tu temu:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"O toj ženi mogu samo govoriti u superlativima. Divna je, fenomenalna osoba. Dva puta me spasila i zato moram samo govoriti u superlativima o njoj. Uostalom, zar nije zdravlje najbitnije", rekao je Srna i nastavio:

"Za nju sam prvi put čuo prije nekoliko godina. Naravno, u svemu mi je pomogao suigrač iz Šahtara Duljaj koji ju je preporučio. Tada sam imao ozljedu mišića i garantirao mi je da će Marijana sve sanirati daleko brže nego klupski liječnici. I bio je u pravu."

Srna je rekao i sljedeće:

"Naš prvi susret se dogodio u Ukrajini, a ove zime smo se sreli u Turskoj i Marbelli gdje je Šahtar bio na pripremama. Svaki put nakon posjeta Marijani ja se osjećam kao novi čovjek."

Nedavno je Kovačevićka na svojoj službenoj stranici objavila popis nagometaša koje je liječila. Lista je uistinu impresivna, a od hrvatskih nogometaša, osim Srne, na popisu je i Ivica Olić.

Marijana Kovačević je liječila Dejana Stankovića, Branislava Ivanovića, Zdravka Kuzmanovića, Marka Pantelića, Nikolu Žigića...

Od stranih igrača tu su zvijezde poput Glena Johnsona, Yossija Benayouna, Alberta Riere, Fabija Aurelija, Louisa Sahe, Robina Van Persija. Zanimljivo, na listi nema Francka Lamparda iako su britanski mediji izvještavali da je veznjak Chelseaja bio u Beogradu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara