HRVATSKI NOGOMETAŠI

Srna se na emotivan način prisjetio najvećeg uspjeha karijere

Srna se na emotivan način prisjetio najvećeg uspjeha karijere
Foto: EPA

BIVŠI kapetan hrvatske nogometne reprezentacije u karijeri je za Šahtar igrao čak 15 godina.

Za to vrijeme je postao legenda kluba, osvojio mnoga priznanja i trofeje, a kao najveći uspjeh pamti naslov Europa lige 2009. godine kada je sa svojim klubom pobijedio Werder Bremen.

"20. svibnja je veliki dan u povijesti Šahtara. Prije deset godina smo osvojili Kup Uefa. Sjećanja iz Istanbula su mi još pred očima. Bili tu to nezaboravni trenutci za mene i moju ekipu, kao i za milijune navijača. Uvijek će u meni ostati osjećaj ponosa i sreće. Čestitam navijačima, predsjedniku, trenerima i momčadi. Šahtar je veliki klub. Siguran sam da će u muzej doći još jedan veliki europski trofej", napisao je Srna.

Srna je u karijeri jedno vrijeme bio u Neretvi iz koje je prešao u Hajduk, a 2003. je otišao u Ukrajinu i postao ikona kluba. Nakon Šahtara trenutno igra za Cagliari u Serie A.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

20 мая - большой день в истории украинского клуба «Шахтер» Донецк! 10 лет назад мы выиграли Кубок УЕФА! События того матча в Стамбуле до сих пор стоят перед глазами! Это были незабываемые моменты для меня, для команды и для миллионов болельщиков! Всегда буду испытывать чувство гордости и счастье от проделанной работы и от результата! Поздравляю всех болельщиков, Президента, тренеров и команду! «Шахтер» - великий клуб, клуб чемпионов и я уверен в музее команды будет ещё не один европейский трофей! 🏆❤⚒

Objavu dijeli darijosrna (@darijosrna)

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara