VIDEO Srna zaplakao u emisiji: "Tata mi jako nedostaje, imao je dvije ljubavi - Bosnu i Hrvatsku"

VIDEO Srna zaplakao u emisiji: "Tata mi jako nedostaje, imao je dvije ljubavi - Bosnu i Hrvatsku"

Screenshot (BHT)

DARIJO SRNA, koji se ovog ljeta oprostio od hrvatske reprezentacije, u intervjuu za BHT prisjetio se svog oca koji je preminuo tijekom Europskog prvenstva u Francuskoj.

Srna, tada kapetan reprezentacije, za smrt oca saznao je nakon prve utakmice na prvenstvu, ali je izrazio želju da nastupi u sljedećoj utakmici jer bi i njegov otac to želio.

Srnine suze tijekom intoniranja himne uoči te utakmice protiv Češke obišle su svijet, a zaplakao je i u intervjuu za BHT kada je pričao o ocu.

"Da, jako mi nedostaje. On je imao ključnu ulogu u mojoj karijeri. Kad sam vidio što je sve radio, kako se odricao zbog mene i kakav je život imao... Nije bilo druge varijante, morao sam uspjeti."

 

Otkrio je i kako je njegov otac uz Hrvatsku volio i BiH.

"Bio je veliki čovjek. Imao je dvije ljubavi, Bosnu i Hrvatsku. Koliko je god bio ponosan na mene i hrvatsku reprezentaciju, toliko mu je bilo žao kad Bosna izgubi. Imao je posebnu ljubav prema Bosni. Znam da je on sad sretan što vama dajem ovaj intervju."

Novinarki bosanskohercegovačke televizije otkrio je i da mu je najdraži izbornik Slaven Bilić, da je upisao trenersku školu i da bi jednog dana pristao voditi reprezentaciju Bosne i Hercegovine. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara