KORONAVIRUS U SPORTU

Srpska nogometašica zarobljena je u SAD-u zbog korone. Moli za pomoć iz domovine

Srpska nogometašica zarobljena je u SAD-u zbog korone. Moli za pomoć iz domovine
Screenshot: Twitter

VIKTORIJA MIŠELJIĆ reprezentativka je Srbije u nogometu. Nakon izbijanja pandemije koronavirusa ostala je zarobljena u SAD-u jer je vlada Srbije zabranila ulazak u zemlju. 

Riječ je o nogometašici rođenoj u Nišu koja je igrala za Mašinac, a sada je članica nogometne ekipe iz New Jerseyja. Grad u kojem je boravila jako je pogođen koronavirusom pa je svima savjetovano da ga napuste.

Srpska nogometašica nije se mogla vratiti u Srbiju pa se našla u problemu, ali u pomoć su joj uskočili suigračica Amanda i njena obitelj. 

"Tijekom proljetne pauze u kampusu sam se planirala vratiti kući. Pokušavala sam rezervirati let zato što se predavanja održavaju online pa tu ne bi bilo problema. Onda sam otkrila da su granice Srbije zatvorene i da su svi letovi otkazani. Pričala sam s Amandom i ona mi je rekla da će doći po mene", rekla je Viktorija za Telegraf pa je dodala: 

"Htjela bih zahvaliti obitelji Fitzgerald za sve što su napravili za mene, smatram da mi se posrećilo što imam ovakvu suigračicu u klubu. Vjerujem da je još ljudi u sličnoj, ako ne i goroj situaciji od mene. Molim vladu Srbije da ako je moguće brzo osigura prijevoz kako bismo se vratili svojim obiteljima. Ja sam ovdje u obitelji, ali nedostaje mi moj dom i vratila bih se što prije svojoj kući i obitelji", kaže Mišeljić. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara