NAPAD NA ZVEZDAŠE U SPLITU

Srpski mediji: "Horor u Splitu, ustaše tukli srpske vaterpoliste"

Srpski mediji: "Horor u Splitu, ustaše tukli srpske vaterpoliste"
Foto: Screenshot

>AKO STE BILI NA MJESTU DOGAĐAJA ILI IMATE VIŠE INFORMACIJA, JAVITE NAM SE U INBOX FACEBOOK STRANICE INDEX SPORT ILI NA MAIL: DESK@INDEX.HR

TROJICA vaterpolista Crvene zvezde napadnuta su danas nešto prije 14 sati na splitskoj Rivi, dvojica su uspjela pobjeći, dok se jedan spasio skokom u more.

>VIDEO Splićani pomogli zvezdašu izaći iz mora, drugi vikali: "Ipak je on četnik"

>Splitski rivali Zvezde: Ovdje nikada nisu imali problema, oštro osuđujemo napad

>Zvezda se zbog napada hitno vraća u Beograd, neće igrati u Splitu

Incident je službeno potvrdila policija, koja je dojavu o napadu dobila u 13:40 sati, kada su petorica mladića napala trojicu igrača Vaterpolo kluba Crvena Zvezda.

"Jedan od napadnutih vaterpolista je skočio u more, a dvojica su pobjegla. Do našeg dolaska na mjesto događaja, razbježali su se i napadači. Mladiću koji je skočio u more ponudili smo liječničku pomoć, no odbio je. Za sada nema vidljivih ozljeda. Odveli smo ga u hotel i tamo s njim obavili razgovor, te s ostalom dvojicom koji su uspjeli pobjeći. Paralelno s tim policija traga za počiniteljima i provodi kriminalističko istraživanje", kazala je za Hinu Željka Radošević iz splitske policije.

 

 
Vaterpolisti Crvene Zvezde su prije napada šetali Rivom i izgleda kako je lokalnim mladićima zasmetalo to što su svi bili odjeveni u majice svog kluba. 

Srpski mediji osudili su napad na igrače beogradskog kluba, a ovo su neki od naslova u Srbiji:

 

 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara