TRANSFERI

Srpski napadač oduševljen Hrvatskom: Ostajem, ni sekunde nisam razmišljao

Srpski napadač oduševljen Hrvatskom: Ostajem, ni sekunde nisam razmišljao
Foto: HNK Gorica

GORICA je jučer potvrdila kako srpski napadač Ognjen Mudrinski (28) ostaje u klubu i sljedeće sezone, produžena je posudba iz poljske Jagiellonije.

"Čim se pojavila opcija da ostanem još godinu dana, nisam puno razmišljao. Puno puta sam već rekao da mi je prelijepo ovdje, poznajem momčad, trenerov način rada... Da sam odabrao neku drugu opciju, trebalo bi mi vremena da uđem u ritam, a ovdje sam se već navikao na život, na ljude, na način igre, a i općenito mi odgovara stil nogometa u Hrvatskoj. Nadam se da će i mene i moje suigrače poslužiti zdravlje, da neće biti ozljeda i da ćemo zajedno uspjeti ostvariti sve naše ciljeve u sezoni pred nama", rekao je Mudrinski. 

Mudrinski je u polusezoni postigao četiri pogotka u 462 minute na terenu, vijest o nastavku suradnje oduševila je suigrače, ali i vodeće ljude kluba.

"Sretni smo što će Mudrinski ostati s nama još jednu sezonu. Dokazao je, kroz vrijeme koje je proveo u klubu, da može biti dobar dodatak našem napadačkom dijelu i očekujemo da će nastaviti s dobrom igrom i donijeti dobre rezultate u Goricu", komentirao je sportski direktor Mindaugas Nikoličius nakon potpisivanja ugovora. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara