koronavirus u sportu

Srpski nogometaš: Strpali su nas u sobe prepune buba i s tragovima krvi

Srpski nogometaš: Strpali su nas u sobe prepune buba i s tragovima krvi
Screenshot

ALADIN ĐAKOVAC, nogometaš portugalske Madeire te bivši igrač Sarajeva, nakon što se vratio u Srbiju u kojoj je zbog koronavirusa uvedeno izvanredno stanje, opisao je kakav kaos vlada u toj zemlji.

Sukladno protokolu o postupanju prema svim novopridošlima u Srbiju, Đakovac je s ostalima koji su sletjeli na beogradski aerodrom odveden u prihvatni centar u Suboticu, a tamo je doživio, kako navodi na Facebooku:

"Tortura nad građanima Srbije. Izvedeni smo s aerodroma u Beogradu sinoć prije ponoći, odvezeni smo u Suboticu bez ikakvog objašnjenja, dok su nam govorili da idemo u hotel do isteka policijskog sata. Odrađene su preventivne mjere, nitko od građana nije imao simptome, i onda smo smješteni u sobe s po 15-ak osoba u sobi, prepune buba, bez kupatila, i s toaletima gdje se nalaze i tragovi krvi. Jesu li to preventivne mjere zaštite gdje će i jedan zaraziti ostalih 14, a ostalih 14 narednih 50 koji su u centru ili zastrašivanje građana da se vraćaju u svoju zemlju??? Dok su Beograđani ostali u hotelu u Beogradu. Ovdje se radi o građanima Srbije koji ne žive u Beogradu."

U Srbiji su do sada potvrđene 303 osobe zaražene koronavirusom, a četiri su umrle. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara