Srpski novinar otkrio gdje Milinković-Savić nastavlja karijeru

Srpski novinar otkrio gdje Milinković-Savić nastavlja karijeru
Foto: Getty Images / Guliver Image

BUDUĆNOST Sergeja Milinkovića-Savića glavna je tema na Apeninima, ali i u cijeloj Europi. I dok jedni tvrde da će jedan od najtraženijih igrača u prijelaznom roku potpisati novi ugovor s Lazijom, drugi vjeruju kako će završiti u Real Madridu, a treći pak uvjeravaju da je priča s Milanom ozbiljna. Jedan od ovih trećih je i srpski novinar Miloš Topalović sa SOS-a, koji je jednim tvitom uzburkao strasti među navijačima Milana.

"SMS sutra u Milanu za 100 milijuna eura. Definitivno", napisao je, nakon čega je krenuo val komentara navijača talijanskog kluba, a jednog od njih zanimalo je koliko je informacija istinita...

"99,9 posto", uzvratio je Topalović.

Leonardo i Maldini nude 40 milijuna odmah, uz jednog ili dva igrača (Bonaventura se najčešće spominje kao dio trampe) te dodatnih 55 milijuna sljedećeg ljeta. 

S druge strane, ekspert za transfere, Gianluca Di Marzio, odmah je nedugo nakon toga reagirao i objavio kako do bilo kakvog dogovora između Lazija i Milana nije došlo. 

Iz krugova bliskih igraču, kako Index doznaje, "ništa nije nemoguće" i "cijela priča je jako vruća", što znači da nije i nemoguća misija za Rossonere, naprotiv.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara