HAJDUK

Stanić o Nejašmiću: Moram biti iskren i reći da mi neke stvari nisu jasne

Stanić o Nejašmiću: Moram biti iskren i reći da mi neke stvari nisu jasne
Foto: Pixsell

HAJDUKOV sportski direktor Mario Stanić održao je danas press konferenciju na Poljudu na kojoj je govorio o viziji kluba i netom završenom prijelaznom roku.

Stanić je objasnio zašto Hajduk nije doveo napadača ove zime, a dotaknuo se i slučaja Darka Nejašmića kojeg je Igor Tudor preselio na klupu. Nejašmić je i kod Oreščanina i kod Vulića i kod Burića bio standardan član prve postave, no više nije.

"Moram biti poprilično iskren i reći da mi neke stvari nisu jasne. O njemu je napisano više tekstova nego o cijelom Hajduku. Očito postoje neke interesne skupine i lobiji koji tom dečku rade medvjeđu uslugu. Jako dobro poznajem Igora i siguran sam da se njemu na temelju starih zasluga, medija i agenata nitko neće nametnuti u momčadi. Teren je jedino mjerilo. Nije to samo slučaj s Nejašmićem, ima tu još igrača kao, recimo, mali Čolina. Evo, mi sad spominjemo njih dvojicu i tako im stavljamo dodatni teret na leđa", rekao je Stanić.

Nejašmiću je menadžer njegov otac koji radi za još nekoliko igrača prve momčadi. 

"Agenti rade kontraproduktivno i naša razmišljanja su dijametralno suprotna od njihovih. Inzistirat ću na tome i to ću stalno ponavljati - teren je jedino mjerilo. Ja nisam zaboravio igrati nogomet, ali ako ne mogu pratiti ritam, sigurno neću igrati na osnovu starih zasluga. Apsurdno je očekivati da će se netko, dok smo mi ovdje, nametnuti preko medija. Ne znam kako je bilo prije i ne zanima me", kazao je Stanić.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara