Stanić: U Hrvatskoj igrači paralelno dobivaju poziv u reprezentaciju i u USKOK

Stanić: U Hrvatskoj igrači paralelno dobivaju poziv u reprezentaciju i u USKOK

Foto: Screenshot

MARIO Stanić jedan je od ljudi koje je Dario Šimić okupio oko sebe u pokušaju da postane predsjednik HNS-a. Bivši hrvatski reprezentativac stao je uz Šimića zajedno s Pletikosom i Vlaovićem u nadi da mogu nešto promijeniti u hrvatskom nogometu.

"Naša misija nije rušilačka. Ovdje se 20 godina tapka u mraku i mi samo želimo transparentni rad Saveza. Jedini argument aktualne vladajuće garniture jest taj da su propustili samo dva velika natjecanja. Potreban je cjeloviti pristup. Hrvatska je prije 20 godina bila treća na svijetu, ali što smo mi od toga iskoristili?", pitao se Mario Stanić u gostovanju na N1 televiziji.

Stanić je rekao da Šimić ima potrebnu potporu osam županijskih saveza kako bi mogao postati kandidat.

"Mi smo preozbiljna ekipa da bismo ulazili u nešto ovako veliko bez pokrića. Mi vjerujemo da smo rješenje za hrvatski nogomet. Potrebno je promijeniti savez. Ja bih volio da dođe netko iz HNS-a, da nastane prava debata, a ne da se samo skrivaju iza reprezentacije. Nisam vidio nikoga da komunicira neki program ili strategije", rekao je Stanić.

Najveća konkurencija mogao bi im biti Marijan Kustić, HDZ-ov zastupnik koji je jako ozbiljno shvatio utrku za mjesto predsjednika HNS-a.

"Nitko nas ne brine. Naš stav i plan je jasan i ovo je utakmica u kojoj mi ne možemo ništa izgubiti. Nisu problem ljudi, problem je sustav. Ako netko dobije 15 ili 16 glasova potpore, priča je gotova - on je jedini kandidat. Ja sam za to da bude pet kandidata pa neka odaberu. Mene je konkurencija izgradila kao igrača", zaključio je Stanić.

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz HNS, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: HNS

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara