Stanko Barać za 1,2 milijuna eura u Efes Pilsenu

Foto: Screenshot


HRVATSKI reprezentativac Stanko Barać jutros je stigao u Istanbul na liječnički pregled nakon kojeg je potpisao trogodišnji ugovor s Anadolu Efesom, odnosno bivšim Efes Pilsenom.

Ovim transferom Barać je postao treće ovoljetno inozemno pojačanje istanbulskog kluba, koji se već otprije pojačao sa srpskim reprezentativcem Duškom Savanovićem i turskim reprezentativcem Dogusom Balbayjem, kao i mladim snagama Keremom Tunceriem, Sinanom Gulerom, Keremom Gunlumom, Ermalom Kuqoom, Cenkom Akyolom dok su klub otprije napustili Rakočević i Nachbar. Također, iz kluba poručuju kako će postepeno popunjavati roster korak po korak, tako da Barać sigurno neće ostati kao zadnje pojačanje ovog ljeta, doznaje Index.hr. Odšteta njegovom sada već bivšem klubu Caji Laboral iznosit će 1,2 milijuna eura.

“Pregovori sa Turcima su trajali već neko vrijeme i nakon dugotrajnih pregovora u ponedjeljak kasno navečer smo sve završili. Drago mi je da je sve napokon završilo, te  sada mogu mirno ići na pripreme sa hrvatskom reprezentacijom koje počinju 15. srpnja u Osijeku”, rekao je Stanko Barać za lokalni portal iz Širokog Brijega ABCportal.info.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara