Štimac: Mjesto prepuštam najvećem među svim trenerima

SADA već bivši trener "Bilih", Igor Štimac, rekao je kako su navijači bili ti koji su presudili da Uprava povuče takav potez i pozove Ćiru da bude trener Hajduka. Ćiri se pak tim potezom, kako sam kaže, ostvario životni san.

Štimac se na konferenciji za novinare osvrnuo na igru Hajduka naglasivši kako je za uspjeh zaslužna furiozna igra u prvim minutama. "Realizirali smo prvu prigodu, navijači su nas nosili i oni zaslužuju ovako raspoloženog Hajduka." – izjavio je za Sportske novosti dodavši kako je teže obraniti naslov nego ga osvojiti i kako njegova momčad zaslužuje slavlje.

"Moja životna želja bila je da treniram Hajduk, jer pretendiram da sam rođeni trener za ovakvu publiku." – rekao je novi trener Hajduka, Ćiro Blažević, koji je siguran je da će stvoriti igru i da će igrači biti agresivni i boriti se onako kako to splitska publika voli.

"I ja ću sigurno zaraditi naklonost i onog dijela gledatelja koji mi trenutno nisu skloni." – dodao je.

Rekao je kako mu je pripala teška zadaća da dovede Hajduk do naslova prvaka po treći put i kako će im to, iako neće biti lako, zasigurno uspjeti. Plasman u Ligu prvaka će biti posebna zadaća. Navijači za tim žude, dodao je Ćiro, ali je naglasio kako se u taj projekt, kako bi se sve isplatilo i vratilo, mora puno uložiti.

"Imao sam privilegij trenirati velike klubove i reprezentacije, a ovo je meni posebna čast." – zaključio je.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara