Štimac najavio "povlačenje crte među navijačima"

IGORU ŠTIMCU nije trebalo dugo da se vrati u središte pažnje sportske javnosti. Štimac je najavio kako će "povući crtu među navijačima", što se naravno odnosno na onaj dio Torcide koji zbog loših ovosezonskih rezultata zahtijeva ostavku Uprave kluba.

Iako će Štimac na dužnost službeno stupiti tek nakon operacije sljedećeg tjedna, već je najavio prve poteze.

"Podvući ćemo crtu između onih navijača koji žele navijati za Hajduk i onih koji samo žele destabilizirati klub." – kazao je Štimac u razgovoru za Večernji list.

Štimčeva formalna pozicija u klubu je koordinator Upravnog odbora za struku, iako bi dužnost sportskog direktora trebao preuzeti vrlo brzo.

"Do zimske stanke moramo osvojiti što više bodova, ne smijemo zaostati previše za vodećima." – kazao je Štimac, pa optimistično najavio: "A nakon pravih priprema, na proljeće ćete vidjeti jedan novi Hajduk."

Prema riječima direktora Hajduka Branka Grgića, Štimčev povratak na Poljud zahtijevao je i trener Blaž Slišković.

"Kada nas je Shelbourne izbacio, Štimac je preuzeo odgovornost na sebe, pasivizirao se u radu, ali mi nikada nismo raspravljali o njegovu odlasku. U međuvremenu imali  smo drugih problema, a sada smo odlučili da Štimac nije jedini i isključivi krivac i da treba nastaviti sa započetim radom." – kazao je Grgić, pa dodao: "Usto, naš novi trener Blaž Slišković tražio je da se Štimac vrati. Kada se sve zbroji, smatram da je uprava Hajduka dobro odlučila."

Izvor fotografije: Sportnet

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara