Štimac: Nije tajna da želim postati predsjednik HNS-a

Štimac: Nije tajna da želim postati predsjednik HNS-a

UDRUGA prvoligaša će Hrvatskom nogometnom savezu uputiti prijedlog za drastičnije kazne sucima koji dobiju negativne ocjene za svoju izvedbu, otkrio je na konferenciji za novinare u prostorijama Udruge prvoligaša Igor Štimac.

Predsjednik Udruge prvoligaša smatra da sadašnji pravilnik, prema kojem sudac za negativnu ocjenu dobiva tri utakmice suspenzije, nije dobar. To obrazlaže tvrdnjom da je broj sudaca u Prvoj HNL takav da oni na raspored za suđenje ionako dolaze svaku treću utakmicu pa kaznu zapravo i ne osjete. "Mi zbog toga tražimo pravilnik koji će suce zbog lošeg suđenja kazniti tako da tu kaznu i osjete", rekao je Štimac.

Štimac je također izvijestio kako su imenovana tri nova člana Nadzornog odbora, a to su Pajić iz Osijeka, Čokić iz Croatije Sesvete i Magić iz Slaven Belupa. Upitan koga vidi kao budućeg predsjednika Hrvatskog nogometnog saveza, Štimac kaže kako bi na toj funkciji najradije vidio - sebe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nije nikakva tajna da je moja ambicija postati predsjednik HNS-a. Meni sada ostaje da svojim radom uvjerim članove Skupštine Udruge klubova da bih tu zadaću mogao dobro vršiti i da ne bih bio nedodirljiv poput Vlatka Markovića", podvukao je Štimac.

P.V.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara