Štimac ogorčen igrom Osijeka, Fiorentini suđenjem Kovačića

TRENER Hajduka Igor Štimac izrazio je nakon Kup utakmice odigrane na Poljudu svoje ogorčenje nastupom Osijeka, a sportski direktor Fredi Fiorentini rekao je kako će klub od HNS-a tražiti zaštitu zbog lošeg suđenja glavnog suca na utakmici, Draženka Kovačića.

Štimac je nakon utakmice čestitao svojim igračima na pobjedi te igru gostujuće momčadi komentirao riječima kako su se na terenu izležavali od prve minute bez ikakve želje za igrom. "Tražili su bilo kakvu mogućnost da što duže zaštite svoju mrežu i ne prime gol." - rekao je Štimac za Index.hr.

Stručni strateg se osvrnuo i na igru svojih igrača kojima je čestitao te rekao kako mu je najveće zadovoljstvo pljesak publike nakon utakmice. "Jako sam zadovoljan igrom svojih igrača". - ukratko nam je Štimac prokomentirao igru Hajduka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I sportski direktor Fredi Fiorentini je nakon utakmice izrazio svoja razočaranja suđenjem Kovačića i kontrolom suđenja Poljaka.

"HNS-u ćemo podnijeti zahtjev da zaštiti Hajduk jer ovo je prevršilo svaku mjeru. U utakmici smo imali suce Kovačića i Poljaka koji sudjeluju u UEFA-inim natjecanjima. Baš me zanima koja će biti ocjena suđenja, jer ovo što se radi je urota protiv Hajduka." - rekao je Fiorentini.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara