Kalinić ili Mandžukić?

Kalinić ili Mandžukić?

Foto: Hina

ŠTO Nikola Kalinić još mora napraviti da postane član udarne postave Hrvatske? Nametnulo se to pitanje nakon pobjede nad Španjolskom. Kalinić je bio je hladnokrvni strijelac i asistent u rušenju europskih prvaka, ali treba potencirati posao koji je napravio u obrani. Kalinić je danas izašao pred medije u hrvatskom kampu, dva dana do utakmice s Portugalom za četvrtfinale Europskog prvenstva.

Na postavljeno pitanje dao je diplomatski odgovor.

"Dobio sam šansu i dobro sam odigrao. Vidjet ćemo što će odlučiti izbornik, ja sam spreman"

Spreman je i Mario Mandžukić, potvrdili su iz liječničkog stožera. Pred Čačićem je zanimljiv izbor. Na raspolaganju ima još tri treninga da složi momčad za Portugal.

"Bolesni" rasplet jučerašnjih utakmica i pogodak Islanda u 94. minuti Hrvatsku je preusmjerio na teži put.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mogli smo dobiti puno lakšeg protivnika. Portugal je vrlo je kvalitetna momčad, s izvanrednim pojedincima. Ipak sve će ovisiti o nama i našoj igri'', smatra Kalinić.

Hrvatska zrelo prihvaća ulogu favorita turnira

Samopouzdanje je tu. Hrvatska se protiv Portugala želi nametnuti. Zrelo se prihvaća uloga favorita turnira.

"Naravno da ćemo se nametnuti! Pokazali smo možda i najbolje partije na Euru, sve će ovisiti o našem veznom redu. Uspostavit ćemo dominaciju i vjerujem da ćemo proći.“

Kao i uoči svake utakmice Portugala. Ronaldo je tema broj jedan.

"Ronaldo je jedan od najboljih na svijetu, o njemu su ovisni. Nije ga lako čuvati, ali odradit ćemo analizu i odlučiti kako ćemo se postaviti"

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara