Štrlek konačno otkrio zašto nije na Euru: "Ovo što se događa nema smisla"

Štrlek konačno otkrio zašto nije na Euru: "Ovo što se događa nema smisla"
Foto: Epa

HRVATSKOJ rukometnoj reprezentaciji odlično ide na Euru. Izabranici Line Červara pobijedili su svih pet utakmica i dva kola prije kraja druge skupine plasirali su se u polufinale. I to bez Manuela Štrleka.

Hrvatska je uoči Eura ostala bez jednog od najboljih lijevih krila svijeta. Igrač Veszprema zbog raznih nesuglasica otkazao je nastup za reprezentaciju na ovogodišnjem Euru, a gazda hrvatskog rukometa Zoran Gobac mu je dan uoči puta u Graz poručio da su mu vrata reprezentacije zatvorena.

"Tko god bude izbornik poslije Line Červara, neće biti onog 'novi izbornik pa ću se ja vratiti', Manuel je izabrao put bez povratka. On neće igrati za nas", rekao je Zoran Gobac.

Manuel Štrlek dugo nije želio komentirati to što se dogodilo niti je davao svoje viđenje situacije. Sve do danas.

''Odluka o neigranju isključivo je moja. I ovo što se događa stvarno nema smisla, žao mi je da je sve uopće otišlo u negativnom smjeru. I zato želim da to prestane jer nema nikakve veze sa stvarnom situacijom. Ponovit ću da je to bila samo moja odluka - sve su drugo priče i pričice koje se podmeću meni i reprezentaciji. Nisam rekao da više nikad ne želim igrati; rekao sam samo da sada ne mogu igrati iz privatnih razloga. I nisam ni na koga ljut, ni na izbornika, ni na suigrače, ni na Savez. To mora biti jasno'', rekao je Štrlek za Sportske novosti pa je dodao kako je razgovarao s Červarom i Vorijem te im je objasnio razloge zbog čega nije s reprezentacijom. Poručio je da nema ljutnje i da je za njega reprezentacija obitelj.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara