SRPSKI REPREZENTATIVAC DIVI SE DUVNJAKU "Stroj! Nikad nisam vidio takvog igrača"

SRPSKI REPREZENTATIVAC DIVI SE DUVNJAKU "Stroj! Nikad nisam vidio takvog igrača"

Foto: Guliver Image/Getty Images

"UH, ne mogu dočekati 12. siječnja", poručio je srpski rukometaš Petar Đorđić uoči okršaja protiv Hrvatske na Europskom prvenstvu. 
 
Hrvatska i Srbija 12. siječnja u Splitu otvaraju Europsko prvenstvo, a Đorđić je napokon dočekao jedno veliko natjecanje s reprezentacijom Srbije.
 
"Čim smo izvukli Hrvatsku, čuo sam se s njihovim igračima. Dobri smo prijatelji. Za takvu se utakmicu živi, ta utakmica će se pamtiti, pogotovo igrači koji će je igrati. Pritom mislim samo na sportski način, u tome treba uživati. Pa sjećam se utakmice u Beogradu, gledao sam je, to je adrenalin... Siguran sam da će na terenu sve biti fer jer prije svega svi smo mi veliki prijatelji u klubovima, izvan terena nacionalnost nam nije važna", rekao je lijevi banjski bjeloruskog Meškova za Balkan Handball.
 
Posebno se divi Domagoju Duvnjaku.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
 
"Domagoj Duvnjak je stroj. Igrali smo zajedno u HSV-u. Nisam još vidio igrača koji od svoje 22. godine igra 60 minuta obrana-napad svaki treći dan i to radi vrhunski. Nevjerojatan je, živi za rukomet. Pratio sam ga, fali mu utakmica, ali poznavajući ga neće mu to predstavljati problem na Euru."
 
Od ostalih igrača?
 
"Nikola Karabatić najbolji je igrač kojeg sam gledao. Ne znam hoće li itko ikada imati sve što on ima. Snaga, brzina, karakter... Nevjerojatan je. Francuska je za mene uvijek prvi favorit, ali sada nema Omeyera i pitanje je kako će izgledati."
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara