"Šurjak je samoprozvani generalni menadžer koji nam nije potreban"

LIDERI Hajduka Ante Nosić, Mirko Klarić i Vinko Bajrović potpisali su službeno klupsko priopćenje o kojem oštro osuđuju istup svog (!) prvog menadžera Ivice Šurjak. Šurjak je, podsjetimo, jučer optužio Mirka Klarića, dopredsjednka Hajdukove skupštine za neznanje i kaos koji vlada u klubu, a posebno je negodovao zbog njihovog međusobnog odnosa u kojem je Šurjak "potlačen i nemoćan".

Kako stvari funkcioniraju u Hajduku dovoljno govori činjenica da Klarić na Šurjakov ispad reagira - priopćenjem:

"Predsjedništvo skupštine energično odbacuje i osuđuje laži i tendenciozne konstrukcije klupskog djelatnika Ivice Šurjaka. Istina je u svojoj srži suprotna, a sve što je Šurjak rekao potvrda je da se u Hajduku uspostavlja red, rad i odgovornost. Mutnim poslovima je kraj,
Hajduk je na putu ozdravljenja vođen Zakonom o sportu, prema kojom se više neće moći živjeti na tuđoj grbači, bilo Hajdukovoj ili igračkoj."

"Šurjak zaista ne radi ništa, osim što je sudjelovao u stvaranju ove momčadi koju nazivaju invalidnom i koja je završila kao peta u prvenstvu, prijevremeno ispala iz Kupa Uefa i doživjela neuspjeh u Kupu Hrvatske. Od nekoga tko ima osobni dohodak veći od predsjednika države očekuje se puno više."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Šurjak je samozvani generalni menager kluba kojem bi pogodovalo dovođenje i odvođenje igrača, a sada je jasno i tko je otjerao Sergija Krešića iz kluba. Šurjak nije poštovao svoje ugovorne obveze, jer nije radio posao za koji je vrlo dobro plaćen. Nije mu se zabranjivalo raditi, već upravo suprotno, tražilo se da počne raditi svoj posao, ali na transparentan način."

"Hajduk uspješno ide u preoblikovanje i ozdravljenje poslije kojeg će se nekima koji su živjeli od Hajduka, a ne za Hajduka, trebati zahvaliti i poželjeti im sreću na nekim drugim radnim mjestima, van kluba. Cijenimo Šurjakovo udomljavanje kao stručnog savjetnika, ali naglašavamo da nam trebaju oni koji znaju i mogu."

D.R.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara