2. HNL

Sutkinja u 2. HNL prijavila igrača za seksistički ispad: "Dođi da te je*emo"

Sutkinja u 2. HNL prijavila igrača za seksistički ispad: "Dođi da te je*emo"
Foto: Facebook

SUSRET drugog kola 2. HNL između Solina i Sesveta završio je 1:1, a utakmicu je obilježio teški šovinistički incident koji se dogodio u tunelu nakon susreta.

Naime, četvrta sutkinja Ivana Martinčić prijavila je igrača Solina Vlatka Šimunca da joj je nakon susreta u Sesvetama u tunelu rekao: "Dođi da te jebemo."

Sve je navedeno u službenom zapisniku utakmice, a dokaže li se tvrdnja sutkinje, Šimunac će gotovo sigurno dobiti kaznu zbog seksističkog ispada, samo je pitanje koliko će biti drastična.

Šimunac je iz Vinkovaca, dijete je Cibalije za koju je i igrao, a osim Solina u karijeri je još igrao za Dugopolje, Zadar, Vinogradar i slovenski Rudar Velenje.

Kontaktirali smo sve strane umiješane u ovom incidentu za komentar. Čim dobijemo odgovore, objavit ćemo ih.

34-godišnja Martinčić je svoju nogometnu karijeru započela je u nogometnom dresu igravši u Prvoj HNL za žene, a zatim se na sugestiju oca prebacila u sudačke vode. Danas sudi Drugu HNL za muškarce, a dosad je sudila i na Svjetskom prvenstvu za žene, ženskim kvalifikacijama za EP, kao i u ženskoj Ligi prvaka. Najveći uspjeh postiže prošlog ljeta, kada sudi finale U19 Europskog prvenstva za žene.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara