Svađa El Nina i izbornika Aragonesa

FERNANDO TORRES i izbornik Furije Luis Aragones sudionici su prvog verbalnog sukoba na Europskom prvenstvu u Austriji i Švicarskoj.

Torres se ne može pomiriti s činjenicom da ga je izbornik izvadio iz igre u 54. minuti utakmice protiv Rusije u trenutku kada je njegova momčad imala ugodnih 2-0.

U igru je tada ušao Cesc Fabregas, a Torres sjedajući na klupu uputio nekoliko pogrdnih riječi svojem izborniku, nije mu želio pružiti ruku i s klupe za pričuvene igrače nastavio negodovanje.

"Zamijenio me u trenutku kada smo dobro igrali i bili u vodstvu. Mojim izlaskom s travnjaka ništa se nije promijenilo. Ako mi ima nešto za prigovoriti, neka to i kaže", poručio je Torres.

Luis Aragones je naglasio da će taj sukob ostati unutar svlačionice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Shvaćam ljutnju igrača koji napušta travnjak, no morao sam napraviti neke promjene u igri", poručio je Aragones, ne želeći previše objašnjavati što se točno dogodilo.

"Torres je odigrao zapaženu ulogu u pobjedi, njegovo probijanje obrane i lopte koje je nudio napadačima bile su od velikog značaja za nas", završio je Aragones smirujući nastalu situaciju.

Inače, utakmica je okončana s pobjedom Španjolske 4:1.

Totalsport/M.Š.
Foto: AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara