Svađa Ter Stegena i Neuera oko mjesta u reprezentaciji zabavlja Njemačku

Svađa Ter Stegena i Neuera oko mjesta u reprezentaciji zabavlja Njemačku
Foto: Guliver Image/Getty Images

NJEMAČKA ima dva sjajna vratara, Manuela Neuera i Marca Andrea ter Stegena, ali može braniti samo jedan. Ter Stegen briljira na golu Barcelone, Neuer je sjajan na vratima Bayerna, ali velika su konkurencija u Elfu i posljednjih dana njemačku sportsku javnost zabavlja verbalni rat između njih dvojice.

Ter Stegen je nedavno javno iskazao svoje nezadovoljstvo što ne brani u reprezentaciji pa je odmah uslijedio odgovor golmana Bayerna.

"Čuo sam što je rekao i to mi se nije svidjelo jer mi je to mogao reći direktno. Mi smo momčad i trebamo učiniti sve što možemo kako bismo pobijedili. Iskreno, mislim da je jedini razlog to što branim dobro", rekao je Neuer.

Zatim se oglasio golman Barcelone.

"Ne možete očekivati da igrači koji ne igraju budu sretni zbog toga. Manuel ne mora ništa reći o svojim osjećanjima, to je moje mišljenje. Ako vidite kako sam se ponašao u posljednjih nekoliko godina, onda smatram da su takve izjave, kao ova njegova, neprimjerene", rekao je Ter Stegen.

Nije trebalo puno čekati da se opet oglasi vratar Bavaraca. Neuer je rekao da ne zna jesu li te Ter Stegenove izjave primjerene za reprezentaciju.

"Ja sam timski igrač i uvijek mislim za dobrobit u momčadi. On je odličan golman i njegove izvedbe su sjajne, ali nisam siguran da nam ovo pomaže. Mi smo momčad", rekao je Neuer.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara