Švedski tisak: Vlado Šola noćna mora za Šveđane

VLADO ŠOLA  postao je noćna mora mnogim Švedanima, jer protiv tog fantastičnog crvenokosog čovjeka, koji je palio vatrene navijače tijekom cijele utakmice, naši igrači nisu mogli napraviti ništa, piše danas švedski tisak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Pali smo protiv Hrvatske, ali nada postoji i dalje" izjavio je švedski izbornik Bengt Johansson. Švedski novinari bili su začudujuće kritični prema svojoj reprezentaciji, pa tako novinar Dagens Nyheter piše da "Bengtova kombinacija oldboys i youngboys nije bila uspješna odluka". Drugo poluvrijeme malo je osvjetlilo obraz švedskoj igri i igračima, a onda opet taj Šola na golu i ništa se nije moglo učiniti i sada nam predstoji rat protiv Danske piše novinar Dagensa.

To što su Švedani izgubili protiv prvaka svijeta, Hrvatske, ne smatraju katastrofom. Međutim, ono što si nikako ne mogu oprostiti je izgubljena utakmica protiv Rusije. U svlačionici, nakon poraza protiv Hrvatske izbornik Bengt Johansson je izjavio: "Da smo ovako igrali protiv Rusije kao večeras s Hrvatskom dobili bi utakmicu bar s pet golova razlike. Prelako smo se predali, jer je utakmica Danske i Rusije pokazala da Rusi i nisu baš tako dobri."
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara