SVIJET ČEKA EURO Najbolje fotografije i naslovnice odbrojavanja

SVIJET ČEKA EURO Najbolje fotografije i naslovnice odbrojavanja

Foto: Guliver Image/Getty Images, Hina

TERORISTIČKA PRIJETNJA nadvila se nad Eurom koje večeras starta u Parizu utakmicom domaćina i Rumunjske (20 sati), pa je razumljivo da je još prije početka navijačke invazije na Francusku pokrenuta opsežna sigurnosna priprema.

>>> ANALIZE, REZULTATI, INFOGRAFIKE I NAJNOVIJE VIJESTI: PRATITE EUROPSKO PRVENSTVO NA INDEXOVOJ TEMI   

Kako vidite na fotografijama u našoj galeriji, koje su uhvatile atmosferu do Nice do Pariza, jake i teško "oklopljene" snage svih rodova policije paze na posjetitelje, mjesta gdje se okupljaju ljubitelji nogometa, ali i na ključne objekte u gradovima.
 
Osim što bdiju nad njima, policajci detaljno pregledavaju sve navijače koji prolaze u blizini Eiffelovog tornja, a promovira se i aplikacija za pametne telefone, koja obavještava postoji li ili ne opasnost od terorizma na nekom mjestu.
 
Ali u Francuskoj, kao i na slikama koje vam dajemo na uvid, nije sve u znaku borbe s terorizmom.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
 
Mladi kineski par odlučio se vjenčati u Parizu upravo u vrijeme Eura, pa su u mladoženja i mlada u smokingu i vjenčanici prošetali kroz Marsovu poljanu, pored znamenitog tornja, gdje se nalazi najveća fan zona na SP-u.
 
Francuzi se pripremaju za premijeru, Fatih Terim i dalje je mamac za fotoreportere, a Tomaš Rosicky pokazuje ne da je vječno ozlijeđen, nego i uvijek mladolik.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara