Svijet danas dijeli jednu sliku Luke Modrića

Svijet danas dijeli jednu sliku Luke Modrića
Foto: EPA

LUKA MODRIĆ osvojio je srca milijuna nogometnih fanova širom svijeta nakon što je u sezoni iz snova s Hrvatskom izborio finale Svjetskog prvenstva.

Modrićev put do vrha bio je dug i težak, a nije mu bilo lako ni posljednjih godina nakon problema sa zakonom u Madridu i Hrvatskoj, zbog čega se velik broj navijača okrenuo protiv njega. Uoči SP-a dobio je optužnicu za lažno svjedočenje na suđenju Zdravku Mamiću, strahovalo se kako će se sve to odraziti na njegove igre, a on je odigrao turnir života.

Njegova životna priča ispričana u nekoliko kratkih rečenica postala je inspiracija mnogima. 

"Kad je imao šest godina, ubijen mu je djed. S obitelji je postao izbjeglica iz ratne zone. Odrastao je uz zvukove granata. Treneri su rekli da je preslab i presramežljiv da bi igrao nogomet. Danas, Luka Modrić predvodi Hrvatsku u njenom prvom finalu Svjetskog prvenstva", napisao je CNN-ov novinar Muhammad Lila na Twitteru, a tisuće ljudi podijelilo je njegov status.

Ovako Hrvati slave finale: "Englezi su bili previše bahati" Mourinho nahvalio Hrvatsku Pogledajte ludo slavlje u HrvatskojVrsaljkova luda poruka iz svlačionice

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara