Talijani o Ćoriću i Haliloviću: "Nula. Je li ih itko uopće vidio?"

Talijani o Ćoriću i Haliloviću: "Nula. Je li ih itko uopće vidio?"
Foto: Pixsell / Corriere dello Sport (screenshot)

ALEN HALILOVIĆ i Ante Ćorić u nemilosti su Milana i Rome, ali i talijanskih medija.

"Tko ih je vidio?" pita Corriere dello Sport, predstavljajući igrače koji su u tekućoj sezoni potpuno marginalizirani s obzirom na mizerne minutaže prouzrokovane taktičkim odlukama ili ozljedama. Na listi su prezentirani igrači koji su u aktualnoj sezoni talijanskog prvenstva odigrali manje od 30 minuta. Među njima su i Alen Halilović i Ante Ćorić.

Alen Halilović ljetos je, kao i Ante Ćorić, transferiran na Apeninski poluotok. Dok je Alen Halilović s Milanom potpisao trogodišnji ugovor, Ante Ćorić s Romom je ovjerio petogodišnji ugovor.

Međutim, i Alen Halilović i Ante Ćorić tek su u drugom planu. Obojica još nisu debitirali u Serie A. S Moiseom Keanom (Juventus) i Joaom Mariom (Inter) jedini su igrači bez ijedne minute na terenu što se talijanskog prvenstva tiče.

Alen Halilović odigrao je tek jednu službenu utakmicu u sklopu grupne faze Europa lige protiv F91 Dudelangea. Na travnjaku je proveo samo 180 sekundi. Ante Ćorić, pak, još uvijek je bez ijedne minute u službenim natjecanjima. Većinu vremena, poput Ante Halilovića, provodi na klupi ili na tribini.

Prema pisanju talijanskih medija, Ante Ćorić već u predstojećem zimskom prijelaznom razdoblju mogao bi provesti šestomjesečnu posudbu u Empoliju.
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara